Vincenzolio biedt een uitstekende formule die restaurants de mogelijkheid geeft olijfolie net die extra waardering te geven waardoor uw gasten niet alleen de zuiverheid kunnen zien en proeven maar ook zelf kunnen ervaren
.

Toon zorg en kwaliteit:
Vincenzolio olijfolie wordt geleverd in een professionele RVS-tank van 30 liter, voorzien van schroefdeksel en een aftapkraan. In deze tank blijft de olijfolie op z’n best en is het gemakkelijk om een fles af te tappen zonder dat er licht en/of vuil in de olie komt. De tank kunt u gerust in het zicht zetten zodat uw gasten kunnen zien dat u gekozen hebt voor topkwaliteit olijfolie van Vincenzolio en dat u zelf flesjes tapt.
Bij de eerste bestelling worden 20 elegante transparante flesjes meegeleverd (20cl) voor op tafel.

Geef flessen mee aan uw gasten:
U kunt lege flessen bijbestellen, van 20cl maar ook van 37,5cl en 50cl om aan uw gasten mee te geven (verkopen) nadat ze bij u hebben gedineerd. Op deze manier nemen uw gasten een deel van de diner-ervaring mee naar huis, iets om met plezier aan terug te kunnen denken (…en om terug te komen).

Het starterspakket bestaat uit:
- 20 liter zuivere Vincenzolio Olijfolie
- 1 RVS tank met kraantje
- 20 lege flessen van 20cl
+ gratis stickers, blad voor bij de menukaart met uitleg over de olijfolie, certificaat van echtheid en indien gewenst verkoop-prijzen van de flessen

Nabestellingen ontvangt u in professionele olijfolie-blikken van 10 liter. U kunt zelf de olijfolie overgieten in de tank.

Wilt u bestellen, of wilt u extra informatie neem dan contact op met sales@vincenzolio.com

Bij afname van het starterspakket wordt uw restaurant gratis op de www.zuivereolijfolie.nl site vermeld.